Nieuws

Terug naar alle nieuws

En toen op een zonnige dag.. was er een kaartje !

Dit maakt ons als team gelukkig : een kaartje krijgen van iemand die lange tijd op reis is geweest met een voertuig dat wij hersteld hebben.
Bijna hadden we zelfs een traantje weggepikt : hoe leuk is dit !

Een poosje geleden belde ons iemand die normaal als globetrotter fikse reizen doet. Maar door heel de Covid-19 situatie kon dat natuurlijk niet in 2020. In plaats van bij de pakken te blijven zitten, was die persoon op zoek gegaan naar een goede Mercedes 100MB. Oersterke busjes met oersterke Mercedes technologie , maar als er iets aan mankeert is het niet altijd zo simpel op te lossen. En er zat een “klein probleempje” aan, wat ook al eens bij een andere garage was bekeken. Bij lang stilstaan had hij er geen zin meer in en startte hij ofwel niet, ofwel heel langzaam.

de powerhouse !

Ons advies was simpel : kom er maar eens mee langs.
En zo geschiedde , op een goede morgen stond het busje bij ons voor de deur. We wisten het al snel, alles wees in een probleem in de mechanische dieselpomp. Omdat revisie ervan duur is, gingen we op zoek naar andere oplossingen en zo geschiede. Zonder een echt dure oplossing aan te reiken kon het stel globetrotters toch op reis vertrekken.
En dat deden ze ! Fantastisch om daar voor te kunnen en mogen zorgen.

Happy birthday Garage 2990 !

Gelukkige verjaardag Garage 2990 ! Inderdaad, we bestaan 1 jaar. Een zeer leuk en leerrijk jaar…

Tijd om eens terug te kijken ! En weet je wat, we stoppen niet.

Lees meer

BMW 116i met motorperikelen

Een tijdje terug kregen we een oproep van een klant met een vrij recente BMW 116i met motorperikelen. Vanaf hij volgas gaf brandde het motorlampje en had de wagen duidelijk minder vermogen. Op het navigatiescherm kwam er in het groot “Fout in aandrijflijn”.
Wij besloten de klant te helpen.

Lees meer