Nieuws

Terug naar alle nieuws

Wij zijn weer open !

Joepie, wij zijn weer open !

Na een lockdown periode waar wij volgens de regels van de veiligheidsraad alleen nog dringende herstellingen mochten uitvoeren, is het nu tijd om de deur(en) weer open te gooien ! Zoals jullie in eerdere posts konden lezen hebben wij ervoor gezorgd dat dat zo veilig mogelijk kan. We namen de lijst van de regering erbij, lazen die zeer nauwkeurig, pasten ze zo goed mogelijk toe op onze al speciale infrastructuur en schreven, om zeker te zijn, alles nog eens goed neer.

vooraanzicht Garage2990

Het is dan ook met véél (sleutel)plezier dat we weer voor iedereen aan de slag kunnen gaan. Graag werken we wel voorzichtig inzake klantencontact, maar in ieder geval, voor alle werken die jullie van ons gewoon zijn, zijn jullie welkom. (liefst wel op afspraak om het een en ander makkelijk en gestroomlijnd te laten verlopen)
Zoals jullie eerder al konden lezen kan je die afspraak via Whatsapp op ons vast nummer, online via onze website of telefonisch maken.

Er is trouwens nog een ander nieuwtje dat we binnenkort gaan doen, maar dat is nog in voorbereiding !
Ten gepaste tijde op de gekende plaats lees je er alles over. Wij noemen het alvast : Project S !

Maar dus nu : alle concentratie op onze heropening. Laat ons er met iedereen voor zorgen dat we niet op een tweede lockdown afstevenen.
En denk ook aan alle zaken die door omstandigheden nog niet open konden gaan.. We willen ALLEN dat die ASAP ook weer open kunnen zijn.

Stay Safe !

Happy birthday Garage 2990 !

Gelukkige verjaardag Garage 2990 ! Inderdaad, we bestaan 1 jaar. Een zeer leuk en leerrijk jaar…

Tijd om eens terug te kijken ! En weet je wat, we stoppen niet.

Lees meer