Over ons

Garage 2990, ervaring in een nieuw jasje

Garage 2990 is een jonge en nieuwe garage waar veel ervaring achter schuilt. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met jaren ervaring in de markt van premium automerken.

We maken als multimerk garage geen onderscheid tussen klanten op basis van het merk van hun auto. Iedereen verdient een premium service zonder hier een premium prijs voor te betalen.

Kwaliteitsvol werk, premium service en vooral onbezorgd rijplezier. Dat is wat Garage 2990 voor jou en jouw auto betekent.

Meet the team


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /data/sites/web/garage2990be/www/wp-includes/functions.php on line 4861
kurt-van-de-casteele-garage-2990-wuustwezel

Kurt Vandecasteele

Kurt Vandecasteele is de drijvende kracht achter Garage 2990 en een passionele autoliefhebber. Als automotive consultant blijft Kurt in the field ervaring opdoen. Bij Garage 2990 ontfermt hij zich over de dagelijkse processen als manager.

Als petrolhead (een fancy woord voor autoliefhebber) is Kurt gek van snelle wagens van zowat alle merken. Ook oldtimers ontsnappen niet aan zijn passie. Frans, Duits of Engels, als het maar wielen heeft en een beetje snel is.

Xeno Schols

Xeno, een vakman in hart en nieren en de hoofdtechnieker van Garage 2990. Hij zorgt ervoor dat jouw auto in topconditie geraakt en vooral ook blijft.

We vinden het belangrijk dat onze vakmannen in contact komen met jou. Je zal dan ook door Xeno onthaalt worden wanneer je een afspraak bij ons maakt. Dat is naar onze mening de beste manier om te ontdekken welke zorgen jij en je auto nodig hebben. Op basis van jouw input definieert Xeno het probleem en kunnen we gericht te werk gaan.

Elke auto vindt een weg naar Xeno’s hart, al zijn het toch de Duitse auto’s die zijn hart steeds opnieuw sneller doen slaan.

sonja-goossens - garage 2990 wuustwezel

Sonja Goossens

Zie je iets leuks verschijnen op ons Facebook-, Instagram- of LinkedInprofiel? Dan is Sonja de persoon om je complimentjes of vragen naar toe te sturen!

Sonja is onze sociale media manager en administratieve kracht. Met haar jarenlange ervaring in de leasingwereld, natuurtalent voor organiseren en als gedreven multitasker, is ze een onmisbaar deel van ons team.

Naast een geweldige collega is Sonja ook een ware petrolhead: gek van snelle, Amerikaanse én Duitse wagens.